Projecten

dawaa, huizinga, molom, keramiek, sculpturen, klei, art, kunst

De stem van de aarde

Door de Klimaat verandering, op warming van aarde, de ecologische evenwicht het belangrijke onderwerpen komen vaker in haar gedachten. De aarde, die de grootste creator en kunstenaar is, laat ons zien, horen, voelen en denken. 

Met haar project “De stem van de Aarde” laat de kunstenares zich inspireren de uitdroging van aarde, uitsterven van nuttige insecten. Met de scheuren op haar werken en kleine insecten wil ze de stem van de aarde tot uitdrukking laten komen. Door dat experimenteren heeft ze deze resultaten bereikt.

 

dawaa, huizinga, molom, keramiek, sculpturen, klei, art, kunst

Ode aan vrouwen

Zoals bekend is er al eeuwen lang een fascinatie om de vrouw te definiëren. Maar vrouwen zijn zo complexe wezens dat dit niet te bevatten is. 

Verder ben ik gefascineerd door de pure eigenschappen van klei. Ik wil met dit project de veelzijdige eigenschappen van klei naar voren laten komen door het zich te laten uiten in de eigenschappen en emoties van de vrouw. Verschillende trekjes, emoties en lichaamstaal van vrouwen probeer ik te omvatten in een park waar elk van deze emoties is te zien.

Tekenen

Ze tekent in haar vrije tijd modellen bij Expressie Groep De Ruif en Atelier Stok.